FORPANCA=Forum Pengusaha Ikasmanca???

Selamat Pagi!

Reks yo opo kabare...

Wingi onok beberapa konco alumni Sma 5 Surabaya berkunjung nang kantore ikasmancacommunity blog ngobrol ngalor trus ngidul trus ngalor maneh sampe awak dewe puyeng...ujung-ujunge akhire ngomong duwe' gawe gaji karyawan diakhir bulan ini gimana cara ada mohon maklum kebetulan awak-awak iki para pedagang alias tukang dagang alias pengusahahahaha...(nb.nek jare Ganis(87)"maklum pengusaha anyaran alias pengusaha yunior"dadi karepe akeh tapi bingung dewe longkoee,he2)

Sawang pinawang tibae yo akeh juga benere probleme dadi pengusaha opo maneh nek ga duwe bolo gawe diskusi lan selang-selangan pengalaman,barang sampe duwe awak dewe ngroso cek soroe iki tapi wingi pas arek-arek kumpul kok kayake wuenak tenan dadi pengusaha isok ngguyu lan ngatur waktu karepe dewe(lha yo opo ga kayak ngono arek-arek iki nguyu-ngguyu tekan jam 10 isuk sampek mule-mule tekan kantorku jam 18.00 mari magrib)banyak hal sing didapat dan sing paling penting kita bisa share lan bertambah ilmu..

Dino iku aku mikir nek sing dadi pengusaha ex lulusan sma limo alias ikasmanca yo akeh tenan nek sekirone Ikasmanca gawe sebuah forum pengusaha Ikasmanca yo opo yooo...??

Sing pasti segala problem bisa terbantukan saling membantu saling mengingatkan saling memberi informasi saling merekrut para Ikasmanca liane termasuk membentuk banyak pengusaha anyar sekan Ikasmanca dan etc etc....

Yo opo pendapatmu rek MONGGO kasih SARAN dan MASUKAN dibawah posting ini,awak dewe nunggu yo rek masukannya ...

NB : Lihat header kanan iku Icon usulanku gawe forum iki yo
AKU TUNGGU WACANA KONCO-KONCO yo
Suwun
Redaksi ikasmancacommunity blog

Artikel yang Berhubungan



Terbangunya Tali Silaturahmi yang kokoh selalu didasari dengan komunikasi dan informasi yang selalu Lancar dan TERBARU jika setuju masukan email Konco disini:


Digg Technorati del.icio.us Stumbleupon Reddit Blinklist Furl Spurl Yahoo Simpy

8 comments:

Anonymous said...

yo wes ndang digawe forume.. cik awak iki iso nambah wawasane..

gendro '88

aries ridhalmi said...

aku setuju aja tuh untuk nambah network dan berbagi pengalaman

adi '94 said...

Setuju pol, Cak dengan FORPANCA ini. Wis wayah-e kita pada mbuka lapangan kerja buat masyarakat sekitar kita. Masio gak iso dadi pembuat keputusan nang negara iki tapi paling nggak Awak-e dewe iso mbangun wilayah tempat awak-e dewe urip. Jo' sampe kalah karo para peraih kalpataru. Kito kabeh pingin pisan dadi pengusaha.

Anonymous said...

setuju wae,
cumak kategori pengusaha kuwi piye?
nek cumak bukak kursusan mlebu opo gak?


ugi'87

firman YK said...

Setuju saja, utk menambah keguyuban alumni sekolah kebanggaan kita. Sy kebetulan juga berwira usaha kecil2an. Pegawai baru sktr 40 org. Tentunya butuh wawasan, saran & support dari cak & ning alumni lain yg tentunya lbh expert & lbh berpengalaman. Tapi tlg jgn pakai forum ini utk cari network MLM yach? bosen aku dihub teman lama yg cari network utk MLM!

cahyo nugroho 92 said...

lah kok lagek saiki seh??
ndang digawe cak...sing butuh kerjoan opo networking (sing pasti dudu MLM) pasti mrene kabeh
siiiipp markosip!

Anonymous said...

lah, endi moderator forume iki....? sido digawe tah gak ? sing jelas pasti akeh sing duwe ide gawe share nang forum...

gendro"88

jumput said...

Nek gak salah ndhisik tau tak post nang milis bab potensi bisnis nang IKASMANCA, iku pas dikandani nek pemilihan ketua baru wis mari. Pancen kudu koyok ngene iki, onok wadah gae poro konco, gae njajal jiwa entrepreneurship... cikne iso podho merdeka. Cuma masalahe opo konco2 sing wis dadi pengusaha gelem temenan share pengalaman opo share kesempatan? Ide ne apik temen, yok opo nek SMALA Corporation..? hahahahaha sippp...sipppp

iyo rek... kenalno ... jumput 3A15 '90... sak kelas karo Aries Ridhalmi nduwur iku..

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

 

©Copyright 2008 Blog Ikasmanca|powered by Blogger.com|o-om|Peluang Usaha